(АУДИО) Бахати директор Дома здравља у Београду прети лекарима

"Има вас вишка, а има их дупло више на бироу који траже посао. За све што се буде десило: нељубазност, циркус, даћу отказ. Довољно је само да кажем Лончару, за 15 дана ћу вас све изротирати", казао је др Александар Стојановић, в.д. директора Дома здравља "Др Милутин Ивковић" на Палилули, у обраћању особљу.

0
78
Бахати директор Стојановић / Фото: П Митић / Новости

– Што се тиче службе, нисам задовољан. Докторка је добра жена, домаћица, добар доктор, али није руководилац. Она вас не може да вас обузда, ја ћу да вас обуздам – рекао је Стојановић на почетку обраћања, док је неко од присутних снимао његово излагање које је у виду аудио снимка обишло друштвене мреже и изазвало гнушање грађана.

Морамо и имамо обавезу!

Posted by Sloboda Pravda Palilula on Среда, 10. јун 2020.

– У последње време имам на вас притужбе и кад год сам загребао, имао сам проблем. Има вас вишка, а има их дупло више на бироу који траже посао. За све што се буде десило: нељубазност, циркус, даћу отказ. Довољно је само да кажем Лончару, за 15 дана ћу вас све изротирати. Сви ћете променити радно место, неко у Борчу, неко у Крњачу. Ко год буде коментарисао, завршиће на бироу. Тамо их има на тоне, не могу да се одбраним колико зову. Био сам јасан, ово је последње упозорење, послаћу вас у Крњачу – наставио је са претњама, да би потом омаловажио физиотерапеуте, рекавши да то не рачуна у медицину.

– Што се тиче физиотерапеута, ја бих то избацио одмах напоље, то је за мене медицина нула – дрекнуо је Стојановић.

Један од запослених који се није сложио са излагањем в.д. директора, није остао равнодушан упозоривши на Стојановићево понашање. Овај му је потом одбрусио: „Пиши га, иде у понедељак у Крњачу, одмах. Немој да му се ја враћам овде“.

Када му је дотични медицинар рекао да се већ наслушао претњи како директор има људе који ће са њим „да заврше ван дома здравља“ и да је случај пријављен полицији, Стојановић му је рекао да је неодгојен и да није имао ко да га васпита, упркос томе што му је запослени рекао да нема родитеље.

Аутор: direktno.rs

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар
Молимо унесите ваше име овде