Коме смета познати херцеговачки портал „Слободна Херцеговина“?

У последњих нешто више од годину дана вршене су велике опструкције странице познатог херцеговачког портала "Слободна Херцеговина".

0
69

Веома активни ботови су успели у једном тренутку да ограниче рад странице до те мере да приликом дељења објава са сајта није било могуће приложити фотографије. Тај проблем ни до данас није потпуно решен.

Други вид саботаже огледа се у чињеници да је уклоњена опција „СВИЂА МИ СЕ“. Истина повећао се број пратилаца, али ограничења су оставила дубоке трагове. Чак је и неким ауторима портала „Слободна Херцеговина“ уклоњена опција „свиђа ми се“ и немају више могућност да „лајкују“ своју омиљену страницу. Проверите да ли сте и Ви међу њима, наводе из уредништва овог портала.

„Слободна Херцеговина“ ускоро навршава 7 година рада и у том периоду су се сусретали са разним ситуацијама.

Коме смета „Слободна Херцеговина“?

Ова година, као и свака изборна, изнедрила је још неколико портала чији је једини смисао да буду нечије слуге, а својима господари. Да би повећали свој значај не бирају средства да газе сваку конкуренција. Уосталом, сведоци смо на бројним примерима да се људсковина губи за шаку динара…Поштено је да свако има свој избор! Нека свако ради свој посао.

Уредништво познатог херцеговачког портала поручује да неће мењати своју мисију.

Молимо све појединце који су слободни и своји да запрате Фејсбук страницу „Слободна Херцеговина“ и учлане се у нашу Фејсбук групу. Будите уз једини херцеговачки портал који се чита и пише само на српском писму, наводе из уредништва.

Овим путем, дајемо максималну подршку порталу „Слободна Херцеговина“, који је један од ретких портала, који поседује квалитет. Овом приликом им поручујемо да смо уз њих, и желимо им још много успешних година рада.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар
Молимо унесите ваше име овде