Новине „Данас“,“Олују“ сматрају легитимном војном интервенцијом хрватске војске

Ако мислите да су хрвати једини који прослављају "Олују" варате се. Не само да је Борис Милошевић (хуманоид српског порекла, а хрватског духа) учесник у овом вампирском слављу, већ има још много сличних њему и то не само у тзв. Хрватској већ и у самој Србији.

0
27
Фото: Данас

Постоје и медији који излазе у Србији и који величају овај мегагеноцид извршен над Србима.

У извештавању о овом погрому који је довео до потпуног брисања српског живља са простора Далмације, Лике, Кордуна и Баније медиј „Данас“ ниједном није употребио реч „геноцид, етничко чишћење, прогон, погром, агресија, егзодус, окупација или сл.“, али се сви ови термини, као и многи други сличног описа, итекако употребљавају када треба да се прикажу Срби као геноцидан народ и кривци за све, и за своја и за туђа страдања.

Срамотан наслов антисрпских и западњачких новина „Данас“

Ове новине су отворено антисрпске, то ни не крију и у то може да се увери свако ко жели. Довољно је прочитати било који чланак у вези било које теме објављен у овом патолошки прохрватском и подједнако патолошки србомрзачком медију који је гласило српских непријатеља основано за ширење мржње према Србима и свему српском и то на српском језику (наравно на латиници.).

Ове новине су својевремено Српску Војску Крајине називале агресорском и злочиначком још у току самог рата.

Сваки новинар који „зарађује свој хлеб“ радом у овом медијском Јасеновцу је потпуни саучесник у геноциду без икаквог оправдања.

Рђом капали док вам је кољена. Злочинци.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар
Молимо унесите ваше име овде