Српски медији са КиМ који крше Устав Србије: „Kosovo Online“

Поштовани читаоци, од данас крећемо са објавама о оним медијима, из наше јужне покрајине, Косова и Метохије, који крше Устав Републике Србије, тиме што у свом извештавању признају терористичку нелегалану тзв "власт", тако што у свом извештавању користе термине попут "председник Косова", "косовски председник", "премијер Косова" и сл.

0
117
Фото: kosovo-online.com

Циљ оваквог извештавања, којим се служи велики број српских медија, јесте, да се код народа створи свест, да је окупирана јужна српска покрајина, „независна „држава. Да ли је овим медијима наређено да морају тако да извештавају или је то њихова добра воља, или имају неку сопствену корист од тога, остаје непознато.

Највећа срамота је да српски медији, на Косову и Метохији овако срамотно извештавају. Уместо да бране српске интересе, они више личе на шиптарске медије. Код ових медија, увек ћете видети извештавање, где користе термин Косово. Термин Метохија, јако ретко или никако не користе, што нам говори, да имају јасан циљ, а то је стварање свести код својих читалаца, да је јужна српска покрајина уствари „држава“.

Овог пута вам представљамо један такав српски портал са Косова и Метохије, под називом „Kosovo Online“.

Њихова веб адреса је www.kosovo-online.com, где се можете сами уверити на који начин овај портал извештава.

Како стоји на њиховом сајту, седиште портала се налази у Звечану, а имају дописништва у Београду, Грачаници, Приштини и Бриселу, као и широм Косова.

Поменути портал, Метохију скоро да и не помиње, а познат је по преношењу изјава терориста и сепаратиста, којима даје легитимитет. На њиховом порталу нигде не можете наћи, када пишу о Косову и Метохији, да се ради о окупираној територији, лажној држави и сепаратистима, већ када их читате, имате утисак да се ради о правој држави.

Да овако извештавају албански медији, било би потпуно разумљиво, али да српски медији третирају Косово и Метохију, као државу, потпуно је несхватљиво. Издаја сопствене државе и сопственог народа, спроводи се управо на овај начин. Довољно је само рећи: „Велика брука и срамота„!

Напомена: Немамо никакву намеру да нападамо било ко га, већ да пробудимо свест код народа, којем се масовно испира мозак.

Аутор: Национални портал

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар
Молимо унесите ваше име овде