Српски медији са КиМ који крше Устав Србије: Радио „Митровица Север“

Поштовани читаоци, од данас крећемо са објавама о оним медијима, из наше јужне покрајине, Косова и Метохије, који крше Устав Републике Србије, тиме што у свом извештавању признају терористичку нелегалану тзв "власт", тако што користе термине попут "председник Косова", "косовски председник", "премијер Косова" и сл.

0
90
Фото: Радио Митровица север

Циљ оваквог извештавања, којим се служи велики број српских медија, јесте, да се код народа створи свест, да је окупирана јужна српска покрајина, „независна „држава. Да ли је овим медијима наређено да морају тако да извештавају или је то њихова добра воља, или имају неку сопствену корист од тога, остаје непознато.

Највећа срамота је да српски медији, на Косову и Метохији овако срамотно извештавају. Уместо да бране српске интересе, они више личе на шиптарске медије. Код ових медија, увек ћете видети извештавање, где користе термин Косово. Термин Метохија, јако ретко или никако не користе, што нам говори, да имају јасан циљ, а то је стварање свести код својих читалаца, да је јужна српска покрајина уствари „држава“.

Овог пута вам представљамо један такав српски медиј са окупираног Косова и Метохије, а то је Радио „Митровица Север“.

Њихова веб адреса је www.radiomitrovicasever.com, где се можете сами уверити на који начин овај медиј извештава.

Радио „Косовска Митровица“, почео са радом давне 1982. године. Радио је „регистрован“ по тзв „косовском“, тачније нелегалном и противуставном систему.

Поменути радио, када извештава о јужној покрајини, Метохију скоро да и не помиње, а познат је по преношењу изјава терориста и сепаратиста, којима даје легитимитет. На њиховом сајту нигде не можете наћи, када пишу о Косову и Метохији, да се ради о окупираној територији, лажној држави и сепаратистима, већ када их читате, имате утисак да се ради о независној држави.

Овакво извештавање овог медија не чуди, јер им је финансијер нелегална Америчка Амбасада у Приштини, од које су 2017. године добили подршку, како они кажу, за „независно и објективно“ новинарство.

Да овако извештавају албански медији, било би потпуно разумљиво, али да српски медији третирају Косово и Метохију, као државу, потпуно је несхватљиво. Издаја сопствене државе и сопственог народа, спроводи се управо на овај начин. Довољно је само рећи: „Велика брука и срамота„!

Напомена: Немамо никакву намеру да нападамо било ко га, већ да пробудимо свест код народа, којем се масовно испира мозак.

Прочитајте и: Медији са КиМ који крше Устав Републике Србије: „Kosovo Online“

Аутор: Национални портал

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар
Молимо унесите ваше име овде