Српски медији са КиМ који крше Устав Србије: „Грачаница онлајн“

Поштовани читаоци, од данас крећемо са објавама о оним медијима, из наше јужне покрајине, Косова и Метохије, који крше Устав Републике Србије, тиме што у свом извештавању признају терористичку нелегалану тзв "власт", тако што користе термине попут "председник Косова", "косовски председник", "премијер Косова" и сл.

0
59
Фото: gracanicaonline.info

Циљ оваквог извештавања, којим се служи велики број српских медија, јесте, да се код народа створи свест, да је окупирана јужна српска покрајина, независна држава. Да ли је овим медијима наређено да морају тако да извештавају или је то њихова добра воља, или имају неку сопствену корист од тога, остаје непознато.

Највећа срамота је да српски медији, на Косову и Метохији овако извештавају. Уместо да бране српске интересе, они више личе на шиптарске медије. Код ових медија, увек ћете видети извештавање, где користе термин Косово. Термин Метохија, јако ретко или никако не користе, што нам говори, да имају јасан циљ, а то је стварање свести код својих читалаца, да је јужна српска покрајина уствари „држава“.

Овог пута вам представљамо један такав српски медиј са окупираног Косова и Метохије, а то је портал „Грачаница онлајн“.

Њихова веб адреса је www.gracanicaonline.info, где се можете сами уверити на који начин овај медиј извештава.

На сајту овог портала стоји да га води „група независних новинара ентузијаста“. Такође пише да пласирају само истините информације.

Посебно је занимљива, боље рећи смешна њихова реченица, која такође стоји на сајту у рубрици „о нама“, где пише „Само истина и непристрасност„.

Истина и непристрасност су речи, које овај портал не зна шта значе, јер им је уређивачка политика про-шиптарска.

Најтужније је што овај српски портал користи српску ћирилицу, а извештава као да је шиптарски медиј.

Када пишу о Косову и Метохији, не пишу тако, ако да да се ради о окупираној територији, лажној држави и сепаратистима, већ када их читате, имате утисак да се ради о независној држави.

Такође на њиховом порталу је видљив банер тзв „Косовског фонда за енергетску ефикасност“, што јасно говори чији је овај портал, који има српске уреднике.

Да овако извештавају албански медији, било би потпуно разумљиво, али да српски медији третирају Косово и Метохију, као државу, потпуно је несхватљиво. Издаја сопствене државе и сопственог народа, спроводи се управо на овај начин. Довољно је само рећи: „Велика брука и срамота„!

Напомена: Немамо никакву намеру да нападамо било ко га, већ да пробудимо свест код народа, којем се масовно испира мозак.

Прочитајте и: Медији са КиМ који крше Устав Републике Србије: „Kosovo Online“

Прочитајте и: Медији са КиМ који крше Устав Републике Србије: „Радио Митровица север“

Аутор: Национални портал

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар
Молимо унесите ваше име овде