Трећи на листи ПСГ за нерадну недељу, а у његовој трговини раде недељом

Трећи на листи ПСГ за нерадну недељу, а у његовој трговини раде недељом! Кандидат за народног посланика са листе "Сергеј Трифуновић - Покрет слободних грађана" је Горан Ковачевић, власник једног од већих ланаца трговине "Гомекс". У свом гостовању на РТВ заложио се за нерадну недељу, забринут за одсуство времена које мајке могу посветити својој деци.

0
43
Фото: ilovezrenjanin.com

Во се хвата за рогове, човек за реч а политичар за дела. Трагом те идеје, портал Директно позвао је више малопродајних објеката „Гомекс“-а како би проверили да ли господин Ковачевић делима стоји иза својих речи и предизборних обећања ПСГ.

Сви малопродајни објекти које смо позвали потврдили су нам да раде недељом. Један број до један сат поподне, а други део њих до 20.45.

Све се може проверити увидом у расположиве информације на интернету. Да ли пре оваквих обећања кандидат на изборима својим делом треба да постави пример?

Обраћање Горана Ковачевића, трећег на листи Покрета слободних грађана:

Имате додатну ту недељу, где се ја апсолутно залажем за нерадну недељу. То је потпуно непристојно, јер ако имате жену која ради у контра смени од смене школе свог детета, може да се деси да по три недеље не види дете. Зато што стално иду прва-друга, прва-друга и никада се не виде. Ја разумем господина председника, који воли да ради. И ја волим да радим и за мене нема неке велике разлике да ли је субота или недеља, али тим женама много значи. Да недеља буде нерадни дан је био општи предлог српске привреде, занимљиво је да су све домаће фирме биле за то да се уведе нерадна недеља, док су иностране биле против. Када сам их питао зашто су за нерадну недељу, ако она већ постоји у њиховим земљама, настала је тишина. Стране фирме су нама потребне, раде у складу са законом, али је ово наш интерни проблем – рекао је Горан Ковачевић из Покрета слободних грађана.

Погледајте како је то изгледало ОВДЕ.

Аутор: direktno.rs

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар
Молимо унесите ваше име овде