Упад у просторије сепаратистичке странке у Сремским Карловцима

У просторије сепаратистичке странке "Војвођански фронт" у Сремским Карловцима јутрос око 8 часова упала је група непознатих хулигана, преврнула столове и побацала ствари активистима који су се у том моменту налазили унутра.

0
41
Фото: ЛСВ

О инциденту је обавештена полиција која је одмах изашла на лице места.

„Хулигани нису скривали лице па је јасно да нису из Сремских Карловаца. Дошли су са неколико возила затамњених стакала сомборских таблица, урлали су „бежите одавде“ а сто, рачунаре, телефоне бацали на активисте Војвођанског фронта.

Чанак, после гласања, рекао новинарима да је у просторије ЛСВ и Војвођанског фронта у Сремским Карловцима јутрос упала група непознатих људи и да је демолирала просторије.

Додао је да су непозната лица дошла возилом сомборских регистрација и да су викали “да су избори завршени и да је гласање завршено“.

“Очигледно је да ови избори некоме јако сметају. Зашто је потребно да се делегитимизује изборни процес не знам, али то остављам надлежним органима да утврде“, навео је Чанак.

„Војвођански фронт“, поред ЛСВ-а, је странка која заговара сепаратизам и залаже се за отцепљење АП Војводине од Србије. За своје сепаратистичко деловање, до данас нису сносили никакве последице.

Аутор: nsdanas.rs, rtv.rs

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар
Молимо унесите ваше име овде