У Звечану поцепани плакати СНС-а (ФОТО)

У Звечану, на северу Косова и Метохија, највећи број СНС плаката излепљених у оквиру кампање за ове нерегуларне изборе, поцепан је.

0
48
Фото: КМ Новине

Непознате особе су, пре неколико дана, у центру Звечана поцепале велики број плаката којима се пормовише странка Александра Вучића, СНС.

Портал са Косова и Метохије, КМ Новине напомиње да је ово је учињено чак и на оним местима која су покривена камерама и где се врши надзор што додатно указује на огорченост људи бруталном тиранијом и диктатуром Александра Вучића. Поред тога, Срби на Косову и Метохији имају и разлог више да презиру политику Александра Вучића због издаје јужне српске покрајине, коју је починио а која је у многоме отежала животе Срба.

Фото: КМ Новине

Ове слике треба имати на уму када се у недељу буду прогласили резултати намештених избора према којима ће Вучић, као онда Милошевић, „добити подршку Срба са Косова и Метохије“.

Звечан није једино место у коме су своје незадовоство Срби испољили на више него јасан начин. Уселу Врбовац у Косовском Поморављу дошло је до отворене побуне приликом посете заменика директора Канцеларије за Косово и Метохију Душана Козарева.

Фото: КМ Новине

Ни један медиј није желео о томе да извештава што говори о суровој контроли над сваком речју која се објави.

Од 2013. године када су лепили плакате за позивна шиптарске изборе на КиМ, што су у страху од реакције народа чинили по ноћи, присталице Вучићеве партије до дана данашњег то чине на тај начин. Ово већ годинама изазива подсмех јер се схвата као вид кукавичлука. Очигледно су веома свесни своје „популарности“ код народа.

Погледајте оно што вам ни један други медиј са Косова и Метохије неће показати осим портала kmnovine.com:

Фото: КМ Новине
Фото: КМ Новине
Фото: КМ Новине
Фото: КМ Новине

Аутор: kmnovine.com

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар
Молимо унесите ваше име овде